Tietoa tuotteista

Korrektikoiran verkkokaupassa myydään tuotteita, jotka yrittäjä itse intohimoisena koiraharrastajana on havainnut toimivaksi omien tai erilaisten testikäyttäjien kokemusten perusteella. Joidenkin tuotteiden, kuten kotimaisen Puhlan treeniliivin 2.0:n suunnittelutyöhön olemme päässeet itse vaikuttamaan. Toimimme myös suositun Springy-lelun ainoana jälleenmyyjänä Suomessa. 

Pyrimme myymään tuotteita, jotka kestävät kovassakin käytössä. Vaikka meillä on hyviä kokemuksia tuotteiden kestävyydestä, uskomme, että jokaisen tuotteen voi saada rikki. Suosittelemme siis käyttämään leluja ja muita tuotteita aina valvonnan alla ja tarvittaessa ohjeistamaan koiraa niiden oikeaoppisessa käyttämisessä. 

Kotimaisuus on Korrektikoiralle tärkeä arvo! Osa tuotteista tulee verkkokauppaamme ulkomailta (pääasiassa EU-maista), mutta jos mahdollista, pyrimme valitsemaan kotimaiset tuotteet ennen muita. Myös luonnonmukaisuus ja turvallisuus on meille tärkeää. Ne arvot korostuvat valitessamme esimerkiksi luontaistuotteita valikoimaamme.

Arvostamme asiakkaidemme palautetta ja kehitysehdotuksia. Kuulemme mielellämme myös toiveista ja tarpeistasi! Laitahan viestiä jos tarvitset apua sopivan tuotteen tai palvelun valinnassa. Kysymyksiä voit matalalla kynnyksellä lähettää sähköpostilla korrektikoira@gmail.com tai Whatsappin välityksellä 0409600759.