Yritys

Korrektikoirassa yhdistyy eläinkoulutuksen, kaupan- ja sosiaalialan asiantuntijuus

Korrektikoira on yhden naisen yritys, joka on syntynyt intohimosta auttaa ihmisiä löytämään syvempi ymmärrys koiriaan kohtaan ja siten parantaa sekä ihmisten että koirien hyvinvointia. Yrittäjänä toimii Roosa Linnanmäki. Useita erilaisia työtehtäviä historiansa aikana tehneenä hän totesi tarvitsevansa omannäköisen työn, jolla on jokin merkitys. Kuin vahingossa harrastuksesta muuttui työ ja syntyi Korrektikoira.

Muutaman viime vuoden aikana Roosa on valmentanut satoja koirakoita ympäri Suomen ja suurta osaa heistä täysin etänä. Roosa on ikuinen opiskelija ja nauttii uuden tiedon omaksumisesta, siksipä vapaa-aika kuluukin helposti erilaisille kursseille ja seminaareihin osallistuen. Viimeisimpänä hän on opiskellut Tampereen yliopistossa eläinten oppimista ja käyttäytymistä. Kouluttajana Roosa on sitoutunut noudattamaan käyttäytymisanalyyttisen eläinkoulutuksen eettisiä arvoja, eikä verkkokaupassa myydä eläimen rankaisuun perustuvia tuotteita. 

Roosa on kouluttautunut myös merkonomiksi ja sosionomiksi (AMK). Yritystoiminnan lisäksi häntä työllistää viikonloppuisin ammatillinen tukiperhe, missä hänellä on saksanpaimenkoira työparinaan. Saman katon alla asuu lisäksi puoliso, sijaislapsi ja bullmastiffi. Töiden lisäksi hänen arkensa täyttyy erilaisista lajiharrastuksista, kuten PK-hausta, noseworkista ja TOKOsta. Kesällä yrittäjä rentoutuu parhaiten koiran kanssa järvellä suppailemalla.